Bio om JJosefsen

Born in Copenhagen 1962
Raised at Funen, Assens
Breathing in Silkeborg

JJOSEFSEN

Jens Josefsen er uddannet tegner og grafiker fra Kolding Designskole i 1989 og har siden brugt sine evner på diverse tegnestuer og reklamebureauer gennem mere end 25 år. Tog springet som selvstændig kunstner i 2012 og har siden udstillet og solgt egne værker på messer, solo- og fællesudstillinger i både Danmark og udlandet.
”Jeg har så mange historier der skal fortælles – tegnes eller males på den ene eller den anden måde. Efter 25 år med formidling af andres budskaber, nyder jeg nu også at formidle mine egne. På de positive tilbagemeldinger jeg modtager fra andre, tror på jeg på min plads i kunstens forunderlige verden. Håber I kan finde et smil frem eller måske en let undren, når I står foran mine værker.”

 

selvportræt2020